Nedenfor kan du læse mere om vore produkter og ydelser og hvorfor vi er markedets mest seriøse leverandør af printere, kopimaskiner, multifunktionsmaskiner samt software. Tilmed med markedets bedste service!

Vores produkter: Multifunktionsmaskiner - Printere - Kopimaskiner m.v.

Kopimaskine

Vi forhandler primært maskiner af mærket Develop, der fremstilles af markedets førende producent af printere, kopimaskiner og multifunktionsmaskiner. Uovertruffen print kvalitet og meget høj drifts stabilitet er nøgleordene ved Develops maskiner. Vi knytter desuden Danmarks bedste service til vores produkter.

Udover maskinerne har vi en lang af række af software produkter til eksempelvis indscanning, follow me printing, konteringslønsinger osv.

 

 

 

 

 

 

Vores ydelser: Rådgivning om dokumenthåndtering - Printerservice Kopiservice m.v.

Rådgivning, kopimaskiner, køb ny kopimaskine

Vores primære ydelse er seriøs rådgivning omkring dokumenthåndtering i Jeres virksomhed.

Dokumenthåndtering dækker jo både over de dokumenter i producerer,  alt lige fra mails, til tilbud, ordrer, breve,pakkesedler osv.

Men dokumenthåndtering er jo også en håndtering af de dokumenter i modtager i virksomheden, hvordan bliver de eksempelvis nemmest arkiveret på en sikker måde, er der behov for at jeres multifunktionsmaskine kan "snakke" sammen med jeres ERP el. CRM system.

Mulighederne er mange og vores fornemmeste opgave er at I får den løsning der passer netop til Jeres behov... og på markedets bedste vilkår!

Gennemskuelig Dokumenthåndtering. Punktum.